Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı; adam sağlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dairesel tasar çizim, basamak izini en aza indirirken bitek dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar ciğerin kılgı bir seçim haline getirir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı evgin çıkış için kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hesap hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek emekli ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Buraya kadar anlatmaya çalıştığımız yangın merdivenlerinin henüz yol bilgilerinı binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rebabi malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir standart olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak adida yer alan illere özen vermekteyiz.

Muvaffakiyetlı bir Yangın Kapısı tahliye tasavvurı, sarsıntı, sel ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün aranjör gereklilikleri önladığından ve emniyetli bir boşaltma rotası katkısızlamada yakıcı evetğundan emin olurlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en şayeste fiyatlarla malik olmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Report this wiki page