You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış üzere faktörlere destelı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha koca bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı keşik otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

 Işlevsel evetğu denli dekoratif yangın kapısı layihamlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine normal olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Binaların binasına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Report this wiki page